تامین ۷۵ درصدی برق چین و هند از طریق نیروگاه های برق آبی| تغییرات اقلیمی مهمترین مانع حصول هیدروپاور
تازه ترین آمارها در خصوص تولید برق آبی در آسیا نشان می دهند که دو کشور هند و چین، بالاترین رتبه های قاره کهن در تولید برق از طریق نیروگاه های آبی را به خود تخصیص داده اند.
تازهترین آمارها در خصوص تولید برق آبی در آسیا نشان میدهند که دو کشور هند و چین، بالاترین رتبههای قاره کهن در تولید برق از طریق نیروگاههای آبی را به خود تخصیص دادهاند.
بر اساس این گزارش، خبرگزاری رویترز به نقل از منابع دولتی چین اعلام کرد که این کشور بیش از ۷۵ درصد از نیاز برق خود را از طریق نیروگاههای آبی تامین نموده و این در حالیست که هند پس از چین، رتبه دوم در تولید این نوع برق را به خود تخصیص داده است.
گفته میشود افزایش هزینه تولید برق بابت استفاده از سوختهای فسیلی در کنار آلودگی هوا در شهرهای صنعتی هند و چین از جمله مهمترین دلایل دو کشور در سرمایه گذاری گسترده بر روی توسعه نیروگاههای برق آبی است.
با اینحال، هر دو کشور به دلیل تغییرات آب و هوایی سالهای اخیر و کاهش نرخ بارش، با محدودیتهایی جدید در زمینه تولید هیدرو پاور یا همان برق حاصل شده از توربینهای آبی مواجه هستند. گفته میشود کاهش بارشها در شمال چین و ویتنام و همچنین شرق و شمال هند منجر به کاهش توانایی این کشورها در تولید هیدرو پاور شده است.
آمارهای موسسه تحقیقاتی «امبر» حاکی از آن است که طی هفت ماه گذشته از سال جاری میلادی، میزان تامین برق آبی در آسیا حدود ۱۸ درصد کاهش را تجربه کرده و به همین دلیل، تولید برق از طریق نیروگاههای فعال با سوخت فسیلی نیز ۴٫۵ درصد افزایش داشته است.